NUBWAY RF Microneedling

For å forynge huden, øke kollagenstimuleringen og gi måneder med glød, bør microneedling stå på oppgavelisten din på sensommeren.
Microneedling er den ultimate hudpleiebehandlingen for sin lange liste av kosmetiske fordeler (legg til i listen ovenfor: finere porer, jevnere hud og rynker, økt elastisitet og fjerning av aknearr).Hos The Nubway, den mest avanserte RF-mikronålingsenheten som er tilgjengelig i dag.Dette "treffet" er nesten smertefritt og krever ingen restitusjonstid.
Under behandlingen flyttes pennen over det angitte området av interesse og en mikroskopisk punktering lages under epidermis ved hjelp av et patentert robotpresisjonsleveringssystem.Dette forårsaker sår, for å reparere dem produserer kroppen kollagen og elastin, som strammer opp huden.Selv om den er smertefri, kan huden være litt rød og kosmetikk anbefales ikke før 24 timer etter microneedling.
Det kan ta fire til seks uker etter behandling før den fulle fordelen oppnås.Microneedling-prosedyren for hele ansiktet varer i omtrent 20 minutter.selv om en serie på tre til fire behandlinger med 4 til 6 ukers mellomrom vanligvis er nødvendig.For å opprettholde effekten anbefales behandling hver sjette måned.


Innleggstid: 30. august 2022