Hva er ipl fotoforyngelse?

Foton, også kjent som intenst pulsert lys (IPL), er en slags bredspektret synlig lys.Ipl fotoforyngelse er også basert på prinsippet om selektiv fototermisk virkning.Lyset med lengre bølgelengde i utgangssterkt pulslys kan trenge inn i de dypere vevet i huden for å produsere fototermiske og fotokjemiske effekter, som kan omorganisere og regenerere kollagenfibrene og elastiske fibrene i huden, gjenopprette elastisiteten og oppnå effekten av forynge huden.

indikasjon
Anti-aldring i ansiktet: stram huden og fjern rynker.
Ansiktsforyngelse: forbedre matt hud, krympe porene, fjerne fregner, chloasma, aldersflekker og andre pigmentflekker.
Gjenopprett aknedepresjon: forbedre aknepigment og arr, balansere talgdifferensiering og smale porer.
Øyebehandling: forbedre mørke ringer og poser under øynene, visne rynkene rundt øynene og forbedre nedhengningen av øyekrokene.
Antialdring av nakken: forbedrer løs hud og visner rynker.
Slanking og hudoppstramming: stram det myke muskelvevet, krymp effektivt magen, midjen og brystet.
Helkroppsforyngelse: forbedrer den løse huden på armer, lår, midje, mage, rygg og rumpe for å svekke håndrynkene og fukte huden.

fordel
Trygg og ikke-invasiv: ikke-invasiv teknologi, ingen smerte, ingen bivirkninger og bivirkninger;
Den helbredende effekten er bemerkelsesverdig: bleking, foryngende, anti-aldring, krympende porer, forsinker aldring, som er effektiv i den nåværende tiden.Etter behandlingen er effekten åpenbar i lang tid;
Høy kostnadseffektivitet: Sammenlignet med injeksjon og plastisk kirurgi har det en positiv effekt, ingen bekymringer, ingen risiko, og er lettere for kundene å akseptere.


Innleggstid: 19. november 2022