2021 Nyeste 808nm diode laser hårfjerningsmaskin

Kort beskrivelse:

808nm diode laser hårfjerningssystem bruker den mest avanserte penetrasjonsteknologien, den mest garanterte mekaniske ytelsen, kliniske resultater og sikkerhet.Ingen pigmentering, den første behandlingen kan få utmerkede resultater, egnet for alle typer hår, permanent hårfjerning.


Produkt detalj

Produktetiketter

haie (1)
haie (2)

Basert på langvarig bruk og sikkerhet, er diodelasere det beste valget for alle seks hudtyper.Den er spesielt effektiv for personer med hud type I til IV, selv for fint hår.Diodelasere er trygge og effektive for hårreduksjon eller hårfjerning.808nm diodelaserbølgelengden er gullstandarden for hårfjerning.

haie (3)

Fordeler:

1. Effektiv: En kombinasjon av tre effektive laserbølgelengder (808nm+755nm+1064nm), egnet for alle hudtyper og alle hårfarger.
2. Lengre levetid, ved bruk av laserstang importert fra USA.100 millioner skudd garantert.
3. Høy effektivitet: eksklusiv.Mindre størrelse, mer kraft, lavere støy, bedre kjølesystem.

haie (4)

Den effektive penetrasjonsdybden til 808nm diodelaseren kan nå den dermale papillaen til målvevet.Den passende varigheten av målpulsen er tilstrekkelig for termisk skade med liten innvirkning på omkringliggende vev.Gir nok energi til å ødelegge målvevet, mens normalt vev knapt påvirkes.Hudbeskyttelsestiltak for å sikre tilstrekkelig skade på målvev.For å sikre sikkerheten ved behandlingen.I lavenergitetthetsmodus ble hårsekkene varmet opp til 75 ℃ og vedlikeholdt ved å gli mellom behandlingshånden og hårsekken (10 Hz tilstand), noe som fratok hårsekkene og voksende stamceller deres vekstaktivitet.
Den kraftige oppgraderingen er tryggere, raskere, smertefri og effektiv, noe som gjør den til din foretrukne hårfjerningsenhet.
Laseren retter seg selektivt mot melaninet i hårsekkene og varmer opp de bakterielle områdene i håret
Naturlig hårfjerning, for å oppnå formålet med hårfjerning.

haie (5)

808 diode laserapplikasjon:

◆ Passer for alle hudtoner og hårtyper
◆ Hårfjerning på panne og bryst
◆ Ansiktshårfjerningsmiddel, skjegghårfjerningsmiddel
◆ Leppehåring, rygg, brun depilering
◆ Private deler/bikini hårfjerning, bein hårfjerning
◆ Armhulehårfjerning, armhårfjerning
◆ Påfør på alle deler av kroppen og ansiktshår

firma profil
firma profil
firma profil
Beijing Nubway S&T Co. Ltd ble etablert siden 2002. Som en av de tidligste produsentene av medisinsk skjønnhetsutstyr innen laser, IPL, radiofrekvens, ultralyd og høyfrekvent teknologi, har vi integrert forskning og utvikling, produksjon, salg og opplæring i ett .Nubway utfører produksjon i henhold til ISO 13485 standardiserte prosesser.Vedta moderne styringsteknologi og strømlinjeformet produksjonsprosess, samt et profesjonelt team ansvarlig for produksjonstilsyn, sikrer høy effektivitet og høy kvalitet på produksjonen.

  • Tidligere:
  • Neste: